6908442873 Βασιλικό, Χαλκίδα serafim.kotrogiannis@gmail.com
 
 
     
 
ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ
 
     
     
 
ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ
ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
 
     
     
 
ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ
ΛΥΣΕΙΣ
 
     
     
 
ΑΜΕΣΗ & ΣΩΣΤΗ
ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
 
     
 
 
 
 
     
     
  Ο ΜΑΚΗΣ
Αναδομή Φωτοβολταϊκών - Πασσαλόμπηξη - Περιφράξεις - Net Metering
Χαλκίδα ΕύβοιαΕδώ και αρκετά χρόνια, η εταιρεία μας “Ο ΜΑΚΗΣ” η οποία βρίσκεται στην Χαλκίδα, δραστηριοποιείται δυναμικά στο χώρο των φωτοβολταϊκών συστημάτων, προσφέροντας ολοκληρωμένες, σύγχρονες και ποιοτικές υπηρεσίες σε ιδιώτες και επαγγελματίες στην Χαλκίδα, σε όλη την Εύβοια αλλά και σε όλη την Ελλάδα, κατόπιν συνεννόησης.

Έχοντας φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων στην Εύβοια και σε όλη την Ελλάδα αλλά και παρακολουθώντας διαρκώς όλες τις νέες εξελίξεις στο χώρο των φωτοβολταϊκών, η εταιρεία μας, μπορεί να ανταπεξέλθει ακόμα και στα πιο δύσκολα και απαιτητικά έργα που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε...
 
     
  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ  
 
 
 
     
  ΑΝΑΔΟΜΗ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ


Τα φωτοβολταϊκά πάρκα προσφέρουν σημαντικά πλεονεκτήματα. Χρησιμοποιώντας την ηλιακή ενέργεια, προσφέρουν ανανεώσιμη και καθαρή ενέργεια, μειώνουν το κόστος ενέργειας, τις εκπομπές CO2 καθώς και την εξάρτηση από ορυκτά καύσιμα...


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
     
 
 
 
   
     
  ΠΑΣΣΑΛΟΜΠΗΞΕΙΣ

Οι ορθοστάτες ή αλλιώς πάσσαλοι αποτελούν την βάση της κατασκευής…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
     
   
     
  ΠΕΡΙΦΡΑΞΕΙΣ

Η περίφραξη των φωτοβολταϊκών πάρκων είναι σημαντική προκειμένου να…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
     
   
     
  NET METERING

Με την επένδυση σε ένα φωτοβολταϊκό σύστημα και την υιοθέτηση του Net Metering...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
     
 
 
 
 
 

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ;
 
 
 
 
 
 
 

Εμπειρία & Εξειδίκευση
Με πολλά χρόνια παρουσίας στο χώρο των φωτοβολταϊκών, έχουμε αποκτήσει εμπειρία και εξειδίκευση που μας επιτρέπει να προσφέρουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες.
 
 
 

Εξατομικευμένες λύσεις
Κατανοούμε ότι κάθε έργο είναι μοναδικό και προσαρμόζουμε τις υπηρεσίες μας στις ανάγκες και τις προτιμήσεις του κάθε πελάτη.
 
 
 

Καινοτομία
Επενδύουμε σε καινοτόμες λύσεις και τεχνολογίες που επιτρέπουν την αποτελεσματική λειτουργία και τη μέγιστη απόδοση των φωτοβολταϊκών συστημάτων.
 
 
 

Ποιότητα & Εξυπηρετηση
Δίνουμε έμφαση στην ποιότητα και χρησιμοποιούμε μόνο υλικά και εξοπλισμό υψηλών προδιαγραφών προκειμένου να εξασφαλίσουμε την άψογη εξυπηρέτηση κάθε πελάτη.
 
 
 
 
 
     
  ΤΑ ΕΡΓΑ ΜΑΣ

Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε στο χώρο, έχουμε φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων. Δείτε εδώ μερικά εξ’ αυτών…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
     
 
     
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις. Εξυπηρετούμε άμεσα την Χαλκίδα, όλη την Εύβοια αλλά και όλη την Ελλάδα, κατόπιν συνεννόησης.
 
  6908442873